Transport medisch materiaal

Geregeld en betrouwbaar transport van medisch materiaal is van groot belang voor laboratoria. Daarvoor zoekt u dan ook een gespecialiseerd logistiek bedrijf, dat snel en vakkundig medische en farmaceutische stoffen kan vervoeren. En dan het liefst op de juiste temperatuur. In een speciaal aangepast vervoermiddel, zodat de goederen altijd in goede staat op de plaats van bestemming terechtkomen.

Postma Express is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer en houdt de transporttijd zo kort mogelijk. Daarbij houden de koeriers van dit bedrijf zich aan de planning. Bovendien staan zij ook voor ander vervoer klaar, zoals het transport van vertrouwelijke stukken.

Efficiëntie en vriendelijke communicatie zijn naast zorgvuldigheid en deskundigheid speerpunten van het bedrijf.

Hoe gaat de koerier van Postma Express te werk? Daarvoor zijn er genoeg sprekende voorbeelden. Zo meldt de chauffeur zich geregeld bij de balie van een laboratorium van een kliniek. Daar staat de laborant al klaar met de speciaal toegeruste koelbox. Daarin vervoert de transporteur het medische materiaal.

In de deksel van de geïsoleerde en gekoelde koffer zit een datalogger. Die bevat de medische gegevens van patiënten. Privacygevoelige informatie, dus. Dan is een betrouwbare vervoerder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel echt noodzakelijk! En dat is juist waar Postma Express zijn transporteurs op selecteert.

Een laborant vertelt, dat zij zeer te spreken is over het logistieke bedrijf. Met Postma Express heeft ze goede ervaringen. “De chauffeurs zijn altijd vriendelijk. Ik werk hier nu al twee jaar, maar het transport verloopt altijd soepel.”

Ook tijdens het spitsuur is de chauffeur de rust zelve. Geroutineerd vindt hij de kortste en snelste route. Op het transportbusje staat het label van het HIER Klimaatbureau voor duurzaam vervoer afgebeeld. En dat is niet alleen voor de sier. Postma Express is ook echt klimaat- en milieubewust en heeft daar de rijstijl en het vervoermiddel op aangepast.

Dus, bent u op zoek naar snel en veilig transport van medisch en farmaceutisch materiaal? Neem dan contact op met Postma Express. Uw partner voor professioneel en zorgvuldig transport. Dit koeriersbedrijf brengt graag uw kostbare vracht in goede conditie naar de plek van bestemming.