Postma Express: Uw partner voor professioneel en zorgvuldig transport

Postma Express staat klaar voor allerlei soorten transport. Met name het wat lastiger transport, zoals het snel en vakkundig vervoeren van medische en farmaceutische stoffen zijn onze specialiteit. Naast medisch transport zijn wij ook gespecialiseerd in andere uitdagende vervoersklussen zoals ADR transport (gevaarlijke stoffen) en drukwerktransport.

Deze transporten voeren wij zorgvuldig en deskundig uit. De chauffeurs houden in samenwerking met de medewerker of de laborant bijvoorbeeld in de gaten of de werkinstructie duidelijk geformuleerd en volledig ingevuld is. Efficiënte en vriendelijke communicatie is dan ook een speerpunt van ons logistieke bedrijf.

Meer weten?

Bent u op zoek naar snel en veilig transport van medisch en farmaceutisch materiaal of heeft u andere uitdagende vervoersklussen? Neemt u dan contact op met Postma Express. Want de koeriers van dit bedrijf zijn efficiënt, deskundig en betrouwbaar. En brengen graag uw kostbare vracht in goede conditie naar de plek van bestemming.

Transport medisch materiaal

Bent u op zoek naar transport voor medisch materiaal? Postma Express is gespecialiseerd in het snel en vakkundig vervoer van medische en farmaceutische stoffen. Dit logistieke bedrijf houdt zowel het hoofd als het materiaal koel. Dankzij het geconditioneerde vervoer in speciaal aangepaste en gekoelde wagens komen medische monsters en farmaceutische producten altijd in goede staat op de plaats van bestemming aan. De transporttijd is bovendien zo kort mogelijk. Dat betekent dus, dat snel vervoer gegarandeerd is. Verder is het transport op vaste tijdstippen ingepland.

Jonge ondernemer

Maarten Postma van Postma Express is verkozen tot Jong MKB’er van het jaar bij Jong MKB Arnhem-Nijmegen. De jury, bestaande uit Rene Janssen (Rabobank), Alex van Hooff (Burgers’ Zoo) en Lammert de Vries (Groot Warnsborn) koos hem boven de andere twee kandidaten Walter Fauser (U-men) en Marc Dieben (Server in Huis) doordat hij gestaag zijn bedrijf opbouwt, realistisch is, gericht is op het oplossen van vervoersproblemen van zijn klanten, alert is op nieuwe concepten en mogelijkheden, actief aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet, en zijn droom (een bedrijf voor zijn kinderen op poten zetten) serieus najaagt. De jury benadrukte dat de andere twee kandidaten zeker ook aan vele van de gestelde eisen voldeden.

De winnaar werd op 2 april bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst in Burgers’ Zoo, waar de winnaar van vorig jaar, Erik Molegraaf, zijn wisselprijs kon overhandigen.

Bron: Arnhem Direct