Students for Students

Na het eerste jaar dat Postma Express bestaat doet het eerste project zijn aantrede.

Students for Students is een initiatief van studenten uit NL voor studenten in een derde wereldland. Zij helpen studenten in een derde wereld land met studeren.

Check de website en volg de ontwikkelingen op students-for-students.nl

Link naar de website >>

Transport medisch materiaal

Bent u op zoek naar transport voor medisch materiaal? Postma Express is gespecialiseerd in het snel en vakkundig vervoer van medische en farmaceutische stoffen. Dit logistieke bedrijf houdt zowel het hoofd als het materiaal koel. Dankzij het geconditioneerde vervoer in speciaal aangepaste en gekoelde wagens komen medische monsters en farmaceutische producten altijd in goede staat op de plaats van bestemming aan. De transporttijd is bovendien zo kort mogelijk. Dat betekent dus, dat snel vervoer gegarandeerd is. Verder is het transport op vaste tijdstippen ingepland.

Jonge ondernemer

Maarten Postma van Postma Express is verkozen tot Jong MKB’er van het jaar bij Jong MKB Arnhem-Nijmegen. De jury, bestaande uit Rene Janssen (Rabobank), Alex van Hooff (Burgers’ Zoo) en Lammert de Vries (Groot Warnsborn) koos hem boven de andere twee kandidaten Walter Fauser (U-men) en Marc Dieben (Server in Huis) doordat hij gestaag zijn bedrijf opbouwt, realistisch is, gericht is op het oplossen van vervoersproblemen van zijn klanten, alert is op nieuwe concepten en mogelijkheden, actief aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet, en zijn droom (een bedrijf voor zijn kinderen op poten zetten) serieus najaagt. De jury benadrukte dat de andere twee kandidaten zeker ook aan vele van de gestelde eisen voldeden.

De winnaar werd op 2 april bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst in Burgers’ Zoo, waar de winnaar van vorig jaar, Erik Molegraaf, zijn wisselprijs kon overhandigen.

Bron: Arnhem Direct